Menu
Over Schildermijtje

Over Schildermijtje

Schildermijtje

Schildermijtje: Schilder-mij-tje, oftewel: wil je mij schilderen? Schildermijtje is bedacht door twee vriendinnen die elkaar hebben leren kennen in hun studententijd. Onze studentenhuizen werden volgehangen met portretjes van onze huisgenoten en vriendinnen werden verrast met een schilderijtje voor hun verjaardag. Steeds meer mensen werden enthousiast en vroegen ons “ahhh wil je mij ook zo schilderen?” We besloten uiteindelijk om onze hobby uit te breiden met een eigen onderneming. Onder het genot van een goede fles wijn is uiteindelijk de naam Schildermijtje bedacht.

Ambitie

In 2014 stapten we samen de Kamer van Koophandel binnen en werd de start van Schildermijtje officieel gevierd. Toen wisten we niet dat we een half jaar later al 50 Schildermijtjes verder zouden zijn. We kregen geweldige reacties en leerden van onze beginnersfouten. Op deze manier ontstond er nog meer enthousiasme en een enorme drive om elk Schildermijtje weer tot een succes te maken. Het doel van Schildermijtje: het aanbieden van een vereeuwigd cadeau waarin klanten zichzelf kunnen herkennen en met een glimlach van kunnen genieten. Het moet zowel een feestje zijn voor de gever, als voor de krijger van het Schildermijtje.

Uniek, origineel cadeau

Schildermijtje onderscheidt zich van anderen doordat elk Schildermijtje met de hand wordt gemaakt speciaal met jouw verhaal. Er wordt gekeken naar de unieke kenmerken van iemand zoals kledingstijl, haarkleur, lievelingsdrankjes en bijnamen. Op deze manier is het een uniek cadeau dat helemaal bij je past. Elke klant is anders, met ieder zijn eigen achtergrond en smaken. Schildermijtje probeert daar zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar natuurlijk heeft Schildermijtje wel haar eigen creatieve vrijheid. Door een kijkje te nemen in de portfolio leer je de streken van Schildermijtje kennen.

Prijs & Kwaliteit

Het idee van Schildermijtje is, naast het unieke en persoonlijke karakter, dat een cadeau toegankelijk moet zijn voor een breed publiek. Oftewel een redelijke prijs tezamen met een goede kwaliteit. Op deze manier kunnen nog meer mensen verrast worden met dit leuke cadeau!

Schilderonsje

Vanwege het persoonlijke karakter van Schildermijtje vinden we het ook leuk om deze verhalen online met elkaar te delen. Verhalen van mooie bruiloften, lange vriendschappen en hechte families worden steeds meer gedeeld met ons. En dat waarderen we enorm! Om de achtergronden van deze vaak bijzondere verhalen een plek te geven, hebben we op de website de Schildermijtje Blog opgestart. Hierdoor krijgen de Schildermijtjes nog een extra plekje aan de muur.

Door
Stephanie Kuijstermans
Eigenaar Schildermijtje

36 42 199 224 147 279