Menu
<?php the_title(); ?>
07 nov 2018

NEW: Schildermijtje TO GO!

Kleiner budget, spoedje of op zoek naar een kleinigheidje? Dan is Schildermijtje To Go de perfecte match. Voor €19,95 heb je al een gepersonaliseerd portretje! Het leuke van dit product is dat het Schildermijtje al binnen 5 dagen in huis is. Dit komt omdat het geschikt is voor max. 2 personen en wordt geschilderd op mooi A4 papier. Uiteraard zorgen we ervoor dat het mooi verpakt op de deurmat verschijnt! Klik hier om jouw Schildermijtje To Go te bestellen!


Meer lezen →

border
19 apr 2016

Schildermijtje: how it works!

<?php the_title(); ?> [Hier komen social media knopjes]

Sta je op het punt een Schildermijtje te bestellen, maar heb je nog een aantal vragen? Bekijk hier het stappenplan waarin alles duidelijk wordt! Nog vragen? Geen probleem, we helpen je graag hier.

DE 10 STAPPEN VOOR HET AANVRAGEN VAN EEN SCHILDERMIJTJE

1. Vul je persoonlijke gegevens in

Schermafdruk 2016-04-19 21.09.46

2. Kies een formaat (klik op onderstaande afbeelding voor vergroting):

 

schermafdruk-2016-11-12-16-37-03

Schermafdruk 2016-04-19 21.09.46

3. Kies het aantal personen

Schildermijtje gaat per schilderij uit van één persoon. Bij ieder extra persoon komt er €1,- bij.

Schermafdruk 2016-04-19 21.09.46

4. Kies een foto(s)

Upload leuke foto’s van de persoon of personen die je op het Schildermijtje wil laten schilderen. Hoe meer details, hoe persoonlijker het Schildermijtje wordt! Zorg in ieder geval ervoor dat op de foto(s) de kledingstijl en haarkleur goed zichtbaar zijn.

Schermafdruk 2016-04-19 21.09.46

5. Omschrijf

Omschrijf de persoon/personen. Wat zijn de hobby’s? Wat zijn typische kenmerken? Wat eet en drinkt ze/hij graag? Wat zijn de lievelingskleuren of de kleuren van de kamer waar het Schildermijtje komt te hangen? Wat is de leeftijd? Wat zijn leuke momenten samen geweest? Welke elementen wil je sowieso graag terugzien op het Schildermijtje? Wil je graag het Schildermijtje met of zonder namen? Hoe meer info je geeft, hoe persoonlijker het Schildermijtje wordt!

Schermafdruk 2016-04-19 21.09.46

6. De deadline

Bij deze optie kan je in het bestelproces aangeven wanneer je het Schildermijtje graag in huis wil hebben. Houd er rekening mee dat wij in principe 3 weken levertijd hanteren. Sneller? Neem dan contact met ons op!

Schermafdruk 2016-04-19 21.09.46

7. De verzending

Je kan het Schildermijtje “normaal” verzenden of als “cadeautje”. Jouw Schildermijtje als cadeautje is slechts €2,95 meer.

Schermafdruk 2016-04-19 20.58.33

 

De formaten hebben de volgende verzendkosten:

Mini & klein: €7,-

Middel: €10,-

Groot & Mega: €15,-

Schermafdruk 2016-04-19 21.09.46

8. De betaalwijze

Je Schildermijtje kan op twee manieren worden betaald; via iDeal & handmatig overboeken. Benieuwd wat je nu precies kwijt bent? Gebruik de volgende formule:

(prijs formaat schildermijtje + aantal personen + verzendkosten) x 0,09 btw = totaalprijs

Schermafdruk 2016-04-19 21.09.46

9. Eerste versie

Zodra je bestelling is geplaatst, ontvang je zo snel mogelijk bericht van ons. Vervolgens gaan we met het Schildermijtje aan de slag. Je ontvangt via de mail een eerste versie, zodat je eventuele correcties nog kunt aangeven. Wanneer het Schildermijtje helemaal naar jouw wens is, zal het worden opgestuurd. Je ontvangt een track&trace, zodat je het Schildermijtje kunt volgen.

Schermafdruk 2016-04-19 21.09.46

10. Geniet!

Schildermijtje is zowel leuk om te krijgen, als om te geven! Nog leuker is dat wij er ook van mee kunnen genieten. Maak samen met het Schildermijtje een foto en stuur deze naar ons op. Op deze manier krijgt het Schildermijtje nog een extra plekje aan de muur.

 

Nu bestellen? Klik hier!

Over-Schildermijtje2


Meer lezen →


border
29 jan 2016

Schildermijtje @Aphrodite

<?php the_title(); ?> [Hier komen social media knopjes]

Auction and Network event A.I.S.A. Aphaphroditerodite

Op zondag 10 januari 2016 heeft A.I.S.A. Aphrodite een veiling en netwerk evenement georganiseerd, ter ere van het eerste lustrum, met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor het lustrum van het dispuut en het goede doel ‘Hotel con Corazon’. Het dispuut A.I.S.A. Aphrodite bestaat uit 46 vrolijke, internationale vrouwen die allen aan de Hoge Hotelschool studeren.

Schildermijtje

En Schildermijtje was erbij! Schildermijtje was live aanwezig om de leukste Schildermijtjes te verkopen (natuurlijk in thema van Aphrodite) én er werd een mega Schildermijtje van de dames van het dispuut geveild. Met het mooie bedrag van €350,- sloeg de houten hamer op tafel. Naast het Schildermijtje werden er allerlei prachtige producten verkocht, waardoor er een geweldig bedrag als resultaat werd opgehaald.

aphrodite2aphrodite3

 

Wil jij Schildermijtje ook live?

Klik dan snel hier!

 

 


Meer lezen →


border
31 aug 2015

Ja, ik wil!

<?php the_title(); ?> [Hier komen social media knopjes]

Wie zijn de gelukkigen?

In juli werden we weer verrast met een enorme bijzondere aanvraag! Kim is als sinds de peuterspeelzaal beste vriendinnen met Marielle en ruim 20 jaar verder zijn ze dit nog steeds. Echter, Kim moet Marielle wel gaan delen, want in augustus is haar beste vriendin het huwelijksbootje ingestapt. En om die twee prachtige redenen mochten wij weer aan de slag. Kim geeft zelf als volgt aan: “1 augustus wordt hopelijk de dag van haar leven en om onze vriendschap te bekronen wil ik haar een mooi Schildermijtje geven als een blijvende herinnering.”

Persoonlijke elementen

Wij als Schildermijtje kregen de grote eer om alvast de jurken van Marielle en Kim te bewonderen. Ze zijn precies in deze jurken afgebeeld. Daarnaast zijn de verfkleuren van de uitnodiging verwerkt op de achtergrond. Tenslotte mag een glas met goudkleurige bubbels natuurlijk niet ontbreken.

Reactie van de bruid

En was het Schildermijtje geslaagd? Kim geeft zelf als volgt aan: “Het was een fantastische dag en het Schildermijtje was een daarbij passend cadeau, ze was er erg blij mee!”

Schildermijtje Kim Schildermijtje

Ja, ik wil ook een Schildermijtje!

Enthousiast over een dergelijk Schildermijtje en wil je er zelf ook een Schildermijtje aanvragen? Ga dan naar de pagina “bestellen” en doorloop het stappenplan. Wil je graag een reactie achterlaten op dit verhaal? Ga dan naar onze Facebookpagina of neem contact op via het contactformulier!


Meer lezen →


border
28 jul 2015

Hiep hiep hoera!

<?php the_title(); ?> [Hier komen social media knopjes]

Eindelijk is het zover: de officiële Schildermijtje website staat voor jullie klaar! Inmiddels bestaat Schildermijtje ongeveer 1,5 jaar en zijn er bijna 200 schilderijen verkocht. Een mooie website mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. De website laat jullie genieten van alle kleurrijke portretten die zijn gemaakt en geeft jullie de mogelijkheid persoonlijke verhalen achter de Schildermijtjes te lezen via deze blogs. En het geeft jullie natuurlijk de mogelijkheid om een eigen Schildermijtje aan te vragen!


Meer lezen →


border
  Stickertje

  Zoeken

  Stickertje

  Laatste nieuws

  Stickertje
  Stickertje