Menu
31 aug 2015

Ja, ik wil!

Wie zijn de gelukkigen?

In juli werden we weer verrast met een enorme bijzondere aanvraag! Kim is als sinds de peuterspeelzaal beste vriendinnen met Marielle en ruim 20 jaar verder zijn ze dit nog steeds. Echter, Kim moet Marielle wel gaan delen, want in augustus is haar beste vriendin het huwelijksbootje ingestapt. En om die twee prachtige redenen mochten wij weer aan de slag. Kim geeft zelf als volgt aan: “1 augustus wordt hopelijk de dag van haar leven en om onze vriendschap te bekronen wil ik haar een mooi Schildermijtje geven als een blijvende herinnering.”

Persoonlijke elementen

Wij als Schildermijtje kregen de grote eer om alvast de jurken van Marielle en Kim te bewonderen. Ze zijn precies in deze jurken afgebeeld. Daarnaast zijn de verfkleuren van de uitnodiging verwerkt op de achtergrond. Tenslotte mag een glas met goudkleurige bubbels natuurlijk niet ontbreken.

Reactie van de bruid

En was het Schildermijtje geslaagd? Kim geeft zelf als volgt aan: “Het was een fantastische dag en het Schildermijtje was een daarbij passend cadeau, ze was er erg blij mee!”

Schildermijtje Kim Schildermijtje

Ja, ik wil ook een Schildermijtje!

Enthousiast over een dergelijk Schildermijtje en wil je er zelf ook een Schildermijtje aanvragen? Ga dan naar de pagina “bestellen” en doorloop het stappenplan. Wil je graag een reactie achterlaten op dit verhaal? Ga dan naar onze Facebookpagina of neem contact op via het contactformulier!
border
Stickertje

Zoeken

Stickertje

Laatste nieuws

Stickertje
Stickertje