Menu
28 jul 2015

Hiep hiep hoera!

Eindelijk is het zover: de officiële Schildermijtje website staat voor jullie klaar! Inmiddels bestaat Schildermijtje ongeveer 1,5 jaar en zijn er bijna 200 schilderijen verkocht. Een mooie website mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. De website laat jullie genieten van alle kleurrijke portretten die zijn gemaakt en geeft jullie de mogelijkheid persoonlijke verhalen achter de Schildermijtjes te lezen via deze blogs. En het geeft jullie natuurlijk de mogelijkheid om een eigen Schildermijtje aan te vragen!

Wat is er nieuw?

Aanvragen voor een Schildermijtje gingen voorheen via de Facebookpagina en via de mail. Bestellen is nu nog makkelijker geworden door de stapsgewijze bestelformulier die te vinden is op de pagina ‘bestellen’. Op deze manier krijgen wij alle info die we nodig hebben en kunnen Schildermijtjes nog persoonlijker gemaakt worden. De Schildermijtjes kunnen direct worden betaald door middel van iDeal of volgens het traditionele overboeken.

Naast dit praktische bestelformulier zijn er twee nieuwe formaten bijgekomen. Naast de formaten ‘klein’, ‘middel’ en ‘groot’, zijn de formaten mini en mega toegevoegd. Op deze manier kan er voor een formaat gekozen worden die precies past bij dat plekje op de muur. Heb je zelf een ideaal formaat gevonden die afwijkt van de voorgestelde formaten? Dat kan altijd overlegd worden.

Geen zin om het Schildermijtje zelf in te pakken? Ook hier is een oplossing voor gevonden. Tijdens het bestellen bestaat er namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor een Schildermijtje als cadeautje. Dan wordt het helemaal een feest als het Schildermijtje bezorgd wordt.

Reacties

Wij, als Schildermijtje, zijn erg blij met de website, maar we zijn natuurlijk ook heel erg benieuwd naar jullie reacties! Dus wil je graag een reactie kwijt, feedback geven of een tip geven over de website? Laat het ons weten via het contactformulier. Hopelijk horen we wat van je!

Tot slot

Ten slotte willen we via deze blog nog iemand speciaal bedanken, namelijk de maker van deze website. De website is gemaakt door Indira van webdesignbureau IGerards. Dus ben je toevallig nog op zoek naar een webdesignbureau? Bezoek dan sowieso even haar pagina: www.igerards.com.
border
Stickertje

Zoeken

Stickertje

Laatste nieuws

Stickertje
Stickertje